WOONZORGCENTRUM

Het woonzorgcentrum Mandana André Dumont is gelegen in de Stalenstraat 2 te Genk en telt 32 woongelegenheden. De campus omvat momenteel 2 woningen. Ieder huis bestaat uit twee leefgroepen die verdeeld zijn over een boven- en benedenverdieping met elk 8 bewoners. Elke leefgroep is genoemd naar bloemen met name Vergeet-me-nietje, Roos, Margriet en Tulp . 

Elke leefgroep heeft een eigen keuken en living waar gebruik wordt gemaakt van meubels van vroeger om het thuisgevoel te vergroten. We leven samen als in een groot gezin waar er aandacht is voor ieders ritme en eigenheid.Iedere leefgroep is bereikbaar via een eigen voordeur. De eigen ruime kamers komen steeds uit in een leefruimte. Elke bewonerskamer is voorzien van een afzonderlijke sanitaire cel met wastafel, inloopdouche en toilet, basismeubilair bestaande uit een aangepast bed, tafel, stoel en zetel. De kamer kan naar eigen smaak verder ingericht worden. Een flatscreen en koelkast mag je zelf meebrengen en/of je mag gebruik maken van een gezamelijke tv en koelkast in de leegroep. Zoek zeker plaats voor je dierbare herinneringen. Zorg er wel voor dat je de nodige bewegingsruimte behoudt. Elke kamer is voorzien van een oproepsysteem aan het bed. Ook in de badkamer en aan de ingang van de kamer is er een oproepsysteem voorzien zodat u hulp kan inroepen indien nodig.  Iedere bewoner beschikt over de mogelijkheid om net als thuis een private telefoon of/en digitale zender aan te sluiten  en de post wordt u dagelijks zo snel mogelijk bezorgd.

Familie en vrienden zijn altijd welkom. De bezoekuren zijn volledig vrij. Familie en kennissen mogen altijd helpen bij de verzorging en/of de maaltijdbegeleiding.  Het ontbijt wordt geserveerd vanaf 7u, het middageten vanaf 11u30 en het avondeten vanaf 17u. Bewoners kunnen heel de dag door koffie, thee en water verkrijgen. Voor bezoek staat er ook steeds een lekkere tas koffie klaar!

Dagprijs in euro p/p   63,73 euro